Ένα ταξίδι
αναζήτησης και μοιράσματος

Η Thymissi δεν είναι απλώς ένα εγχείρημα τυποποίησης ελληνικών προϊόντων. Είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης της ελληνικής διατροφικής μνήμης και ιστορίας, μια αναζήτηση των αυθεντικών γεύσεων της Ελλάδας, των γεύσεων που διαπερνούν τον χρόνο και τον τόπο και μεταφέρουν ζωντανά τα αρώματα και τα χρώματα της ελληνικής γης.

Η Thymissi αναδεικνύει και προωθεί ένα ζωντανό πυρήνα σύγχρονων Ελλήνων παραγωγών που επιλέγουν συνειδητά να παράγουν με βιολογικές και φιλικές στο περιβάλλον μεθόδους, να επεξεργαστούν την πρώτη ύλη στο χέρι, να δώσουν έμφαση στην υψηλή διατροφική αξία του τελικού προϊόντος.

Η Thymissi είναι αυτό που προδίδει το όνομά της. Είναι οι πιο ωραίες αναμνήσεις από τα ταξίδια μας στην ελληνική ύπαιθρο, τα αρώματα της γης, οι γεύσεις που απολαύσαμε, οι εμπειρίες που ζήσαμε δίπλα στους παραγωγούς. Είναι το όραμά μας να κλείσουμε όλα αυτά τα βιώματα σε ένα βάζο και να τα μοιραστούμε μαζί σας.

Βιωσιμότητα και
σεβασμός στη γη

Παίρνουμε ό,τι πιο αγνό και αυθεντικό προσφέρει η ελληνική γη και της το ανταποδίδουμε με σεβασμό και αγάπη.

Κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων Thymissi γίνεται με γνώμονα το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που χρησιμοποιούν βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας και ήπιους, φυσικούς τρόπους επεξεργασίας της πρώτης ύλης, ακολουθώντας ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο που αποδίδει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, στο τελικό στάδιο της τυποποίησης επιλέγουμε για τα προϊόντα Thymissi συσκευασίες από ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά, με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης (συσκευασίες refill στα μπαχαρικά).

This site is registered on wpml.org as a development site.